Aktuell situation kring COVID-19, Coronaviruset

Vi finns här för dig

25 mars 2020

Den här sidan kommer att uppdateras löpande för att informera er om den rådande situationen på Britax Römer.

Det är viktigt för oss att hålla dig uppdaterad om de åtgärder som vi på Britax Römer vidtar internt för att säkerställa att våra anställda kan arbeta tryggt och säkert, samtidigt som vår högsta prioritet är att fortsätta serva dig som konsument via våra återförsäljare på bästa möjliga sätt.

Vi följer strikt alla officiella rekommendationer både i Europa och på lokal nivå för att skydda våra anställda och för att undvika ytterligare smittspridning.

Vi följer riktlinjerna från Världshälsoorganisationen (WHO) samt lokala myndigheter. Dessutom har vi infört strikta hygien- och arbetsrutiner i vår fabrik för våra anställdas och kunders säkerhet.

Vänligen kontakta din återförsäljare för öppettider och leveransinformation. Klicka HÄR för att hitta en återförsäljare nära dig. 

Generell information

Båda våra fabriker i Tyskland och Storbritannien är fullt operativa. Produktionen löper på som vanligt och vi har varken nu eller inom den närmsta framtiden någon brist på varor utan levererar regelbundet till våra återförsäljare.

Kan jag fortfarande beställa Britax Römers produkter hos era återförsäljare?

Vi levererar produkter löpande till våra återförsäljare. För aktuella öppettider och leveransinformation, kontakta din återförsäljare. 

Vilka produkter finns tillgängliga?

Våra återförsäljare är fristående företag och vi kan därför inte ge några allmänna svar om produkttillgänglighet hos enskilda butiker. Vi rekommenderar att du kontaktar din återförsäljare för mer information om vilka produkter butiken har hemma.