Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Säg hej till Britax Römers nya lättviktsvagn b-lite – kompatibel med mjuklift och babyskydd!

Malmö, 30 oktober 2017 – Britax Römer presenterar nu sin senaste barnvagnsnyhet B-LITE. B-LITE är Britax allra lättaste barnvagn som är kompatibel med Travel system, vilket innebär att vagnen fungerar tillsammans med mjuklift eller babyskydd. B-LITE väger endast 7,4 kilo, har fullt liggläge och passar från att barnet är nyfött och upp till 15 kg (3 år).

    Britax B-LITE Steel Grey     Britax B-LITE Steel Grey    

BRITAX B-LITE Storm Grey

Vagnen fälls smidigt ihop med enhandsfällning till kompakt storlek och står därefter stadigt på sina egna hjul så att klädseln inte vidrör marken. Fotstödet är justerbart och framhjulen svängbara med låsningsfunktion. Ryggen är justerbar och den höjdjusterbara fempunktsselen gör att barnet sitter tryggt och säkert. Dessutom är vagnen utrustad med en stor sufflett, ventilationsnät på sidorna, praktisk förvaringskorg som klarar 4 kilo och en snygg quiltad sittyta som matchar den uppdaterade mjukliften BRITAX SOFT CARRYCOT.

    Britax B-LITE & BABY-SAFE i-SIZE    Britax B-LITE & Soft Carrycot

– B-LITE är en otroligt smidig lösning för familjer i både vardagen och på resan. Efter tåg- eller bilresan med babyn i mjuklift eller babyskydd kan du smidigt fästa delen i eller på vagnen, som du enkelt fäller upp med ett enhandsgrepp. Packa ner B-LITE i den tillhörande resväskan och du bär den smidigt med dig oavsett vart du ska, säger Liza Alvarez, Marknadschef på Britax Römer.

B-LITE har ett svart chassi och fyra accentfärger på sufflett och bygel: Coral Peach, Cosmos Black, Lagoon Green och Steel Grey. Vagnen finns i butik november 2017.

Tillgängliga accessoarer: regnskydd, resväska, CLICK & GO-adaptrar.
CAPRIS: 2299 SEK
På Britax.se finns mer information om samtliga färger och modeller.