Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Smartare, snyggare och flexiblare! rulla snyggt med BRITAX nya B-MOTION 4 PLUS

Malmö, 17 september 2015 – Smart, snygg och flexibel är bara några av orden som beskriver Britax nya B-MOTION 4 PLUS, en uppgradering av den populära och lätta vagnen 

B-MOTION 4. En högre godkänd maxvikt på 20 kg istället för tidigare 17 kg, ett justerbart fotstöd, skumfyllda punkteringsfria gummidäck och nio fräscha, snygga färger att välja bland är några av nyheterna som gör promenaden med nya B-MOTION 4 PLUS till en fröjd.

Britax nya vagn låter dig slappna av och njuta av dagen! Den smidiga enhandsfällningen gör att du kan hålla barnet i ena armen och fälla ihop vagnen med den andra. Vagnen har steglös ryggfällning samt liggläge vilket gör att barnet kan ligga eller sitta i bästa möjliga position. Vagnen väger endast 11,5 kg och de smidiga swivelhjulen gör den lätt att styra. Swivelhjulen är låsbara medan bakdäcken klarar de flesta typer av terräng. B-MOTION 4 PLUS är därför den ideala vagnen för såväl långpromenaden på landet som shoppingrundan på stan, då även den rymliga varukorgen kommer väl till pass.

B-MOTION 4 PLUS har ett svart chassi och svart basklädsel. Den rymliga suffletten finns i hela nio snygga färger och köps till separat tillsammans med matchande handtagsbåge: Cosmos Black, Flame Red, Ocean Blue, Mineral Lilac, Lagoon Green, Sand Beige, Wood Brown, Rose Pink och Sunshine Yellow. Suffletten passar alla väder och har en rejäl ficka där du kan förvara barnets vattenflaska, mellanmål och annat nödvändigt.

Vagnen finns i butik från december 2015.

Rek pris: 3195 SEK
Rek pris sufflett inkl handtagsbåge: 695 SEK

 

För detaljerad produktinformation, besök www.britax.se

För mer information, vänligen kontakta:
Liza Alvarez, Marketing Manager Britax Nordiska Barn AB
E-mail: liza.alvarez@britax.com
Telefon: 040-619 99 50

För information, högupplösta bilder och produktutlån, vänligen kontakta:
Elin Christoffersson, Prat PR
E-mail: elin.christoffersson@prat.se
Telefon: 08-545 152 46

Om Britax

Britax är en globalt ledande innovatör inom bilbarnstolar, barnvagnar, bärselar och tillbehör som uppfyller den moderna familjens behov. Företagets vision är ”frihet för familjer i vardagen” och man arbetar för att göra familjens resor säkrare och smidigare under hela föräldraskapet. Britax har ett unikt brett sortiment av bakåtvända bilbarnstolar varav fler plustestgodkända stolar upp till 25 kg än något annat varumärke samt ett brett sortiment av barnvagnar och tillbehör. Britax vill inspirera familjer att resa friare och säkrare.

Britax grundades 1938 i Storbritannien och inriktade sig först på att utveckla säkerhetsprodukter, som t.ex. säkerhetsbälten för vuxna. På 1960-talet lanserades företagets första bilbarnstol. 1978 gick Britax ihop med den tyska motparten Römer, specialiserade på bilsäkerhet. 2011 förvärvade Britax det populära varumärket BOB, som gör allround- och joggingvagnar. Under 2013 förvärvades även BRIOs barnvagns- och bilbarnstolsverksamhet.

Idag har Britax kontor i 12 länder, är verksamma i merparten av världens länder och har över 1 000 anställda.