Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Växande vagnnyhet från BRITAX: B-READY utökar sig i takt med familjen

Malmö, 10 september 2015 – Oavsett om du är på väg in i bebislivet för första gången eller redan är van vid blöjbyten blir Britax nya allt-i-ett-vagn B-READY familjens mest konvertibla åk. Vagnen passar från det att barnet är nyfött tills det är i förskoleåldern. När det är dags för en bror eller syster fäster du nästa del på vagnen, vilket förvandlar B-READY till en syskonvagn på längden. En snygg, smart och fulländad vagn som växer i takt med familjen!

Med Britax nya vagn B-READY blir vardagens promenader bekväma och trygga för både föräldrar och barn. Syskonen kan njuta av barnvagnsturen både framåt- och bakåtvänt eller vända mot varandra. Vagnen är flexibel och kan kombinera liggdel med sittdel eller två babyskydd, liggdelar eller sittdelar samtidigt.

Viktiga funktioner som höjdjusterbart handtag gör att vagnen passar alla som regelbundet kör den. Tack vare den steglösa ryggfällningen med flera lutningslägen och det justerbara fotstödet sitter och ligger barnet eller barnen skönt i vagnen och kan njuta av allt som finns att upptäcka under promenaden. Vagnen fälls smidigt ihop med båda sittdelarna i framåtvänt läge och tar liten plats när den är hopfälld.

De punkteringsfria däcken och de sväng- och låsbara framhjulen gör B-READY till ett nöje att köra till förskolan, affären eller under söndagspromenaden. Under varma dagar skyddar den stora suffletten mot sol medan ventilationsfönstret fläktar skönt. Med en vikt på 12 kilo är B-READY lätt att hantera med både ett eller två barn.

B-READY går att använda från 6 månader upp till 17 kg, med kompletterande liggdel eller med babyskydd från födseln. Liggdel och babyskydd fäster du enkelt på chassit med Britax CLICK & GO®-adaptrar.

B-READY finns i fyra färger: Cosmos Black, Flame Red, Mineral Purple och Steel Grey.

Vagnen finns i butik våren 2016.

Rek. pris: 6495 SEK (chassi inklusive sittdel)
Rek. pris för extra sittdel (second seat): 1550 SEK
Rek. pris för liggdel: 1695 SEK
Rek. pris för babyskyddet Baby Safe SHR II: 1995 SEK (Black Marble, Green Marble: 2195 SEK)

För detaljerad produktinformation, besök www.britax.se

För mer information, vänligen kontakta:
Liza Alvarez, Marketing Manager Britax Nordiska Barn AB
E-mail: liza.alvarez@britax.com
Telefon: 040-619 99 50

För information, högupplösta bilder och produktutlån, vänligen kontakta:
Elin Christoffersson, Prat PR
E-mail: elin.christoffersson@prat.se
Telefon: 08-545 152 46

Om Britax

Britax är en globalt ledande innovatör inom bilbarnstolar, barnvagnar, bärselar och tillbehör som uppfyller den moderna familjens behov. Företagets vision är ”frihet för familjer i vardagen” och man arbetar för att göra familjens resor säkrare och smidigare under hela föräldraskapet. Britax har ett unikt brett sortiment av bakåtvända bilbarnstolar varav fler plustestgodkända stolar upp till 25 kg än något annat varumärke samt ett brett sortiment av barnvagnar och tillbehör. Britax vill inspirera familjer att resa friare och säkrare.

Britax grundades 1938 i Storbritannien och inriktade sig först på att utveckla säkerhetsprodukter, som t.ex. säkerhetsbälten för vuxna. På 1960-talet lanserades företagets första bilbarnstol. 1978 gick Britax ihop med den tyska motparten Römer, specialiserade på bilsäkerhet. 2011 förvärvade Britax det populära varumärket BOB, som gör allround- och joggingvagnar. Under 2013 förvärvades även BRIOs barnvagns- och bilbarnstolsverksamhet.

Idag har Britax kontor i 12 länder, är verksamma i merparten av världens länder och har över 1 000 anställda.