Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Ultralätt Barnvagnsnyhet från Britax Römer

Malmö, 7september2017 –BRITAX HOLIDAY är det senaste tillskotteti Britax Römers bredabarnvagnsutbud. Oavsett om du ska på en cityweekend eller bara besöka lekplatsen runt hörnet är BRITAX HOLIDAYdet ultimata resesällskapet för både föräldrar och barn.

Med envikt på endast fem kilo är vagnen en av de lättaste på marknaden. Denfälls enkelt och snabbt ihop till ett kompakt format påendast 60 x25,5 cm. Tack vare det lilla formatet ryms vagnen i de flesta flygplans-och bagageutrymmen ochär lika enkel att hantera på flygplatsen och i tågvagnen som när du ska packa inden i bilen. I hopfälltläge står vagnen på sina egna hjul, vilket göratt klädseln inte kommer i kontakt med marken och riskerar att bli smutsig.Den praktiska bärremmen gör detenkeltatt bäravagnenöver axeln när det är dags att gå eller resa vidare till nästa destination.

            

BRITAX HOLIDAY in Coral Peach

BRITAX HOLIDAY passar barn från sex månader och upp till 15 kg (3 år). Vagnen har en sufflett med solskydd, ventilationsnät på båda sidor av sätet såväl som ovanför huvudet samt en stor varukorg som klarar hela fem kilo. De svängbara framhjulen gör barnvagnensmidig att köra, alla fyra hjul är dessutom punkteringsfria. Fempunktsselenhar tre lägen och anpassas enkelt till barnets längdså att detreser både säkert och bekvämt.

Sufflettens textil är mjukoch finns i fleraklarafärger. Det kontrasterande svarta tyget påsätet är inte bara slitstarktutanger ävenvagnen ensportiglook. Textilen kan lätt avlägsnas för tvätt.

Tillverkad med omsorg
”Tillverkad med omsorg”är Britax Römers filosofi och innebär att materialet på BRITAX HOLIDAY överträffar det lagen kräver av giftfria textilier. Britax Römer har BRITAX HOLIDAY i färgen Coral Peach högainterna standarder förkemisk och mekanisktestningför tyger och andra komponenter. Dessa inkluderarregler enligtREACH-förordningensamtBritax Römersegna interna, ofta strängare standarder, som kvaliteten på produkternamåste följa. Britax Römerhar flertalet gånger uppmärksammats på detta område med konsekventa, utmärkta resultat från ledande konsumentorganisationer som exempelvis tyska Stiftung Warentest.


Steel Grey

Cosmos Black

Aqua Green

Ocean Blue

Flame Red

BRITAX HOLIDAY kommer i sex färger: Aqua Green, Coral Peach, Cosmos Black, Flame Red, Ocean Blue och Steel Grey. Vagnen finns i butik nu och har ett rekommenderat prispå 1999 kr.

Accessoarer:
BRITAX HOLIDAY Rain cover:199 kr
BRITAX HOLIDAY Travel Bag:299 kr