Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Dubbelt så smidigt på resan med BRITAX HOLIDAY DOUBLE

Malmö, 30 maj 2018 – BRITAX HOLIDAY DOUBLE gör varje resa till en barnlek! Med två barn och packning tar du dig enkelt fram i storstäder, på flygplatser och strandpromenader tack vare vagnens nätta design, lätta vikt och smidiga funktioner. Vagnen är enkel att både bära och använda – den väger bara 9 kg och är Britax allra lättaste dubbelvagn. Den fälls smidigt ihop och de praktiska bärremmarna gör den lätt att bära över axeln eller som en ryggsäck, och du har båda händerna fria för att utforska nya resmål med dina barn.

BRITAX HOLIDAY DOUBLE är 76 cm bred och ryms även i mindre bagageutrymmen vilket gör den lätt att packa med. Eftersom den står stadigt på sina hjul, även i hopfällt läge, riskerar klädseln inte att bli smutsig.

Ryggstöden går att luta till ett skönt viloläge. Bägge sittdelarna gör den viktiga vilopausen extra bekväm för dina barn. Sittdelarna kan justeras individuellt, vilket betyder att du kan ställa in exakt den position som varje barn vilar skönast i. För att se till att ditt barn alltid färdas säkert och bekvämt kan fempunktsselen, med vadderade bröstdynor, justeras i olika höjdlägen och anpassas efter ditt barns storlek. Varukorgarna har en total maxvikt på hela 8 kilo vilket ger gott om plats för barnens resetillbehör.

Samtliga hjul är punkteringsfria. Framhjulen är svängbara och gör vagnen enkel att styra när du är ute och promenerar. De justerbara fotstöden gör åkturen extra bekväm för de små.

Britax Holiday Double Family

Vagnens sidor och stora suffletter är försedda med smarta nätpaneler som låter luften cirkulera i vagnen, vilket hjälper till att hålla ditt barn svalt under varma sommardagar. Suffletterna har solskärm och solskydd UPF 50+ och justeras individuellt, så du kan alltid ge varje liten passagerare skön och svalkande skugga.

Vagnens kompakta format gör det enkelt att ta sig fram överallt och gör BRITAX HOLIDAY DOUBLE till det perfekta sällskapet när du reser med två barn!

Vagnen passar barn upp till 15 kg och är tillgänglig i butik från och med april 2018.

BRITAX HOLIDAY DOUBLE finns i följande färger: Aqua Green, Coral Peach, Red/Blue, samt Steel Grey.

Rek försäljningspris: 2 799 SEK