Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

BRITAX vagnnyheter nu i butik – varav BRITAX SMILE 2 är bäst i test

Malmö, 16 maj 2016 – BRITAX SMILE 2 är utsedd till Bäst i test i Bäst-i-Test.se:s  duovagnstest och finns nu i butik. Det gör även BRITAX AFFINITY 2. Båda är vändbara sittvagnar som med kompletterande babyskydd eller liggdel går att använda från födsel upp till 17 kg.

I juli finns även BRITAX B-READY i butik. B-READY är den nya allt-i-ett-vagnen som passar från att barnet är nyfött upp till 17 kg. När det är dags för en lillasyster eller lillebror fäster du enkelt nästa del på vagnen, vilket gör vagnen till en syskonvagn på längden.

Njut av härliga promenader i sommar och höst med Britax färgglada och funktionella vagnnyheter!

 

BRITAX SMILE 2

 

Maxvikten har höjts till 17 kg, suffletten är extra stor och ljudlös och varukorgen är nu ännu rymligare. Vagnen är endast 57 cm smal vilket gör den perfekt för stadspromenaden, medan de fyra lufthjulen klarar både snö och lättare terräng. BRITAX SMILE 2 kommer i hela åtta färger: Lagoon Green, Cosmos Black, Flame Red, Steel Grey, Wood Brown, Ocean Blue, Mineral Purple och Rose Pink.

Rek pris: 6 295 SEK
Liggdel (tillbehör): 1 695 SEK

 

 

BRITAX AFFINITY 2
 

 

Vagnens chassi kommer i fyra färger: svart, vit, silver och krom. Det svarta chassit kommer med svart basklädsel, de övriga med grå.

Colour pack finns i sex färger: Cosmos Black, Flame Red, Wood Brown, Ocean Blue, Lagoon Green och Mineral Lilac.

Rek pris: 5 495 SEK
Color pack (tillbehör): 950 SEK
Liggdel (tillbehör): 1 795 SEK

 

 BRITAX B-READY

 

 

Kommer i fyra färger: Cosmos Black, Flame Red, Mineral Purple och Steel Grey.

Rek pris: 6 495 SEK
Second seat (tillbehör): 1 550 SEK