VÅR SÄKRASTE PLATS* FÖR VÄXANDE DRÖMMAR

Hur viktigt är säkerhet för dig? 

Den nya generationen KIDFIX i-SIZE är utvecklad i sammarbete med ledande biltillverkare och är utrustad med en mängd säkerhetsfunktioner som ger ditt barn optimalt skydd på varje resa. Passar barn från 3,5 till 12 års ålder. 

Läs mer

* Säkraste KIDFIX hittills vid Britax Römers interna tester 2021

Våran säkraste KIDFIX hittills 

De beprövade teknikerna XP-PAD, SICT och SecureGuard, tillsammans med den nydesignade sittytan ger optimal krockprestanda, och ett optimalt all-round skydd.

En ny nivå av komfort 

Det generöst vadderade och mjuka överdraget tillsammans med noggrant placerade ventilationshål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt längre.


Praktiskt - varje dag

Den kompakta designen på bilbarnstolen gör att tre KIDFIX i-SIZE-stolar kan installeras på bakre raden i ett stort antal bilar. De smidiga nackstödsmarkeringarna hjälper dig som förälder att hitta rätt höjd varje gång.

Vetskap om komfort 

Våra ingenjörer har använt Human Body Model-analys för att säkerställa att bilbarnstolen är utformad för att vara bekväm för både yngre och äldre barn. Resultatet är bättre ergonomi och en vilsam tur för alla.

Hållbar framtid

Den smart konstruerade KIDFIX i-SIZE väger cirka 1,3 kg mindre än sina föregångare och är designad och tillverkad på vår fabrik i Tyskland, något som hjälper till att korta transportvägar och minska miljöpåverkan.

Hållbar förpackning 

Kartonger tillverkade av återvunnet material från ansvarsfulla källor och hållbara växtbaserade påsar används för att säkert packa KIDFIX i-SIZE. Vi har också minskat mängden tryckta broschyrer och ger dig nu mer val online.

Läs mer

Se och lär dig allt om KIDFIX i-SIZE

Läs mer

Buy online

or

Test & buy in store

Find a Retailer

Testa och köp i butik

Hitta återförsäljare