3 ÅRS GARANTI


på BRITAX GO NEXT² och BRITAX GO BIG²

3 ÅRS GARANTI

på BRITAX GO NEXT² och BRITAX GO BIG²

Njut av resan

Stilren design och hög kvalitet. Livet med småbarn är fullt av överraskningar, men med en vagn från Britax Römer är du rustad för det mesta. I vår populära premiumserie BRITAX GO hittar du flexibla barnvagnar med smarta finesser för dig och ditt barn.

Säkerhet, kvalitet och design är det viktigaste för oss på Britax Römer. Därför erbjuder vi er hela 3 års garanti (36 månader) samt 2 kostnadsfria servicetillfällen vid köp av BRITAX GO NEXT2 och BRITAX GO BIG2

BRITAX GO-vagnar

GO NEXT² – Den flexibla allt-i-ett vagnen

GO NEXT² – Den flexibla allt-i-ett vagnen

BRITAX GO NEXT2 gör vardagslivet enkelt, både under de första spädbarnsåren och när ditt barn växer och blir större. Barnvagnen har alla de prisbelönta funktioner som föräldrar älskar: smidig och intuitiv hopfällning, vändbar sittdel, överlägsen stötdämpning som gör åkturen skön och behaglig och det är lätt att växla mellan liggdel, sittdel och babyskydd. Liggdel ingår, vilket betyder att du kan använda din allt-i-ett-vagn direkt från dag ett.

GO BIG² – Gjord för stora äventyr

GO BIG² – Gjord för stora äventyr

Med BRITAX GO BIG2 är du redo för det mesta: vardagspromenader i city likväl som härliga äventyr i naturen. Barnvagnens mångsidighet gör den flexibel och bekväm – BRITAX GO BIG2 är riktigt enkel att fälla ihop, har överlägsen stötdämpning och ett mjukt, ergonomiskt handtag med lyxig läderkänsla. Barnvagnen kan användas direkt från födseln med liggdel, mjuklift, sittdel eller babyskydd.

Frågor och svar

Hur får jag den förlängda garantin?

Britax Römer erbjuder en kostnadsfri garanti på 3 år (36 månader) när du köper en ny BRITAX GO NEXT2 eller BRITAX GO BIG2 barnvagn hos en godkänd Britax Römer-återförsäljare med Premium Line-sortiment. För att garantin ska gälla ska barnvagnen användas i enlighet med den medföljande bruksanvisningen samt genomgå service i den butik där den köpts, 6 respektive 18 månader efter inköpsdatum på kvittot.

Vad täcker garantin?

Garantin gäller fabrikationsfel på chassi, sittdel och liggdel. Garantin täcker inte skador som orsakats av normalt slitage eller överbelastning av vagnen, skador som uppstått vid transport eller rostskador. Garantin gäller inte heller normalt slitage på textilier, som t ex solblekning. Vid ett eventuellt fabrikationsfel kommer Britax Römers återförsäljare att byta ut den skadade delen. Om en ersättningsdel, produkt eller modell har utgått ur Britax Römers ordinarie sortiment förbehåller sig Britax Römer rätten att ersätta den med en likvärdig. Utbytta ersättningsdelar eller produkter förlänger inte garantitiden. Denna garanti gäller endast i den butik produkten köpts, mot uppvisande av garanti- och servicehäfte samt kvitto. Garantin gäller inte produkter som är köpta i andra hand. Britax Römer förbehåller sig rätten att ändra garantivillkoren.

Var kan jag vända mig för att få mer information?

Våra Premium Line-återförsäljare hjälper dig gärna och kan svara på frågor om både garantin och våra barnvagnar. Använd vår funktion ”Hitta Butik” för att hitta en Premium Line-återförsäljare nära dig!