HÅLLBARHET

VI SKYDDAR DERAS FRAMTID

Vi skyddar det som betyder mest: vårt uppdrag är att leverera säkra, bekväma, hållbara och lättanvända lösningar för att transportera barn.

Alltsedan utvecklingen av Britax Römer’s första bilbarnstol 1966, har vi skyddat miljoner resande barn över hela världen.

Precis som vi bryr oss om barnen och deras säkerhet, överallt på jorden, bryr vi oss också mycket om den värld som de växer upp i.

Läs mer om de första steg vi tar på vår väg mot en mer hållbar framtid.

Det här är bara början

Vi jobbar fortlöpande med ytterligare projekt

GREEN SENSE by Britax Römer

Tygöverdrag tillverkade av 100% återvunna plastflaskor. Upp till 138 PET-flaskor per produkt har omvandlats till mjukt garn som sedan spinns till överdrag av premiumkvalitet i 100% återvunnen polyester.

En ny serie med hållbart tillverkade bilbarnstolar och barnvagnar

Det diamantmönstrade tyget i mesh är omsorgsfullt tillverkat i 100% återvunnen polyester och har integrerats i designen så att luften kan cirkulera och skapa ett bekvämt reseklimat för de små.

FOSSIL GREY

ATLANTIC GREEN

GALAXY BLACK

PROJEKT FÖR RENT VATTEN

I samarbete med MyClimate stödjer Britax rent dricksvatten för skolor och hushåll i Uganda, ett projekt som certifierats enligt guldstandarden.

Det främsta målet med programmet är att sprida vattenreningssystem till låginkomsthushåll och institutioner, med start i Uganda.


Syftet är att förbättra levnadsstandarden och hälsovilkoren för tusentals människor genom att ge tillgång till rent vatten.

MADE IN GERMANY

"Made in Germany" har hög prioritet för oss. Det är inte bara idén eller utformningen av en bilbarnstol som sker i Tyskland; majoriteten av våra produkter tillverkas också här.