EVERY DAY STARTS WITH A SMILE


Läs mer om bästa barnvagnen SMILE III

EVERY DAY STARTS WITH A SMILE

Läs mer om bästa barnvagnen SMILE III

Din livs resa väntar, den tillsammans med din baby. Låt oss hjälpa dig att få en trygg start från dag ett. SMILE III är den senaste barnvagnen i vår prisbelönta SMILE-serie. Precis som sin föregångare SMILE 2, har SMILE III flera gånger blivit utsedd till bästa barnvagnen av bäst-i-test.se. Vagnen är smidig, kompakt och garanterar en mjuk och behaglig åktur för de allra minsta.

SMILE III barnvagnen - Bästa barnvagnen

Bästa barnvagnen*
"Har man kört SMILE 2 kommer man direkt känna igen sig i SMILE III – men också snabbt inse att allt har blivit lite bättre. Om det är någon vagn som kan ta över efter omåttligt populära SMILE 2 så är det utan tvekan SMILE III.– Bäst-i-test.se

*SMILE III är bästa duovagn 2019 och 2020, hos bäst-i-test.se
Läs hela testet här

SMILE III barnvagnen - bästa komforten för din baby

Bästa komforten för din baby
I den mysiga och ombonade liggdelen till SMILE III vilar din baby tryggt. Tillsammans med den stora suffletten och det generösa vindskyddet kan du vara säker på att din baby alltid ligger väl skyddad i barnvagnen.        

SMILE III barnvagnen - kompakt och flexibel

Kompakt och flexibel
SMILE III är enkel att fälla ihop till ett litet och kompakt format vilket gör det smidigt att transportera barnvagnen i bilen. Och tack vare att vagnen kan förvaras stående i hopfällt läge stuvar du enkelt undan den vid behov hemma.

SMILE III barnvagnen - För alla typer av resor

För alla typer av resor 
Med ett barnvagnspaket till din SMILE III är du och din baby förbered för alla slags resor. Du får komplett barnvagn, inklusive liggdel och sittdel, samt babyskydd med bas. Du skiftar enkelt mellan de olika delarna genom att klicka på antingen liggdel, sittdel eller babyskydd på barnvagnens chassi. Du förändrar helt enkelt vagnen så att den passar din och din babys behov – varje gång!

Läs mer om SMILE III

SMILE III

Everyday starts with a smile.

 

Upptäck våra flexibla barnvagnspaket

Upptäck våra flexibla barnvagnspaket

Välj någon av våra smidiga paketlösningar till din SMILE III, och få ett värdefullt startpaket med allt du behöver för din baby.

 

 

Provkör SMILE III i en butik nära dig