När ska jag köpa barnvagn?

När ska jag köpa barnvagn?

När ska jag köpa min barnvagn?

Först och främst – det finns ingen rätt eller fel tidpunkt att köpa barnvagn. Förberedelserna inför ditt barns födsel är spännande. Njut av tiden och fatta dina beslut i lugn och ro. Generellt är det bra att vara ute i god tid eftersom vissa barnvagnar kan ha lång leveranstid, men å andra sidan har du ju 9 månader på dig.

Gör ett första urval och fråga om leveranstider

Börja med att fundera över vilken barnvagnsmodell som är rätt för dig. Besök en lokal återförsäljare och kika på utbudet. Prova några olika modeller och gör ett första urval. Fråga om leveranstiden för de modeller du är intresserad av. Det gör det enklare att planera. Leveranstiden hos lokala återförsäljare brukar ligga på 4-6 veckor. Beställer du online går det oftast snabbare.

Ett tips: glöm inte bort att köpa bilbarnstol  för din baby

Om du och din baby kommer att åka bil tillsammans behöver du en bra och passande bilbarnstol. För de allra första månaderna rekommenderar vi ett babyskydd. Babyskyddet ser till att ditt barn färdas tryggt och säkert, samtidigt som det är smidigt att använda. Handtaget gör babyskyddet enkelt att bära, och du klickar snabbt och lätt fast det på såväl bilstolsbasen i bilen som barnvagnen.

När du köper barnvagn | Barnvagnspaket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi vår nya barnvagn SMILE III i ett smidigt 3-i-1 barnvagnspaket tillsammans med babyskydd och ISOFIX-bas.