Barnvagnspaket till SMILE III

raktiska paketlösningar med allt du behöver för dig och din baby

Vi vet att det är mycket att tänka på när du gravid eller väntar barn. Inte minst val av barnvagn och babyskydd. Därför finns SMILE III att köpa som ett praktiskt barnvagnspaket innehållande liggdel, sittdel och babyskydd med ISOFIX-bas. Du skiftar lätt mellan de olika delarna med ett enkelt klick, vilket gör vardagen mycket lättare!

SMILE III Barnvagnar
SMILE III Liggdel
BABY-SAFE 3 i-SIZE
BABY-SAFE iSENSE
FLEX BASE iSENSE

Vilket barnvagnspaket passar dig bäst?


Smarta paketlösningar

Värdefulla paket som gör er redo för alla resor  

SMILE III 

SMILE III ger både skön komfort och hög säkerhet för dig och din baby. Du byter enkelt från liggdel till sittdel , och tack vare sin smala design är barnvagnen riktigt enkel att manövrera. Perfekt för smidiga promenader i stan. Den överlägsna fjädringen och de luftfyllda hjulen garanterar en riktigt bekväm tur. 

BABY-SAFE 3 i-SIZE Babyskydd

BABY-SAFE 3 i-SIZE kan användas från födseln upp till 15 månader, hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för den nyfödda babyn. Den patenterade integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för din nyfödda baby, och i takt med att barnet växer justeras också lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer.

Click and go!

Det har aldrig varit enklare att fästa babyskyddet eller liggdelen på din barnvagn. Transportera din baby enkelt, från bilen till barnvagnen, och sedan till ditt hem.

SMILE in all Situations

Provkör SMILE III i en butik nära dig