Barnvagnspaket till SMILE III

raktiska paketlösningar med allt du behöver för dig och din baby

Vi vet att det är mycket att tänka på när du gravid eller väntar barn. Inte minst val av barnvagn och babyskydd. Därför finns SMILE III att köpa som ett praktiskt barnvagnspaket innehållande liggdel, sittdel och babyskydd med ISOFIX-bas. Du skiftar lätt mellan de olika delarna med ett enkelt klick, vilket gör vardagen mycket lättare!

SMILE III 

SMILE III ger både skön komfort och hög säkerhet för dig och din baby. Du byter enkelt från liggdel till sittdel , och tack vare sin smala design är barnvagnen riktigt enkel att manövrera. Perfekt för smidiga promenader i stan. Den överlägsna fjädringen och de luftfyllda hjulen garanterar en riktigt bekväm tur. 

BABY-SAFE 3 i-SIZE Babyskydd

BABY-SAFE 3 i-SIZE kan användas från födseln upp till 15 månader, hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för den nyfödda babyn. Den patenterade integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för din nyfödda baby, och i takt med att barnet växer justeras också lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer.

Click and go!

Attaching your baby’s infant carrier or carrycot onto your pushchair has never been easier. Transport your baby with ease from car to pushchair, to your home.

Vilket barnvagnspaket passar dig bäst?

SMILE III – COMFORT PLUS

När du väljer paketet Comfort Plus behöver du inte oroa dig för att resa med din baby, eftersom detta kompletta resepaket innehåller allt du behöver för trygga och smidiga resor tillsammans! Den helt nya BABY-SAFE 3 i-SIZE ger ett överlägset skydd på bilresan, och den tillhörande basen FLEX BASE iSENSE ger ditt barn en optimal liggposition i bilar med brant lutande säten. Dessutom kan FLEX BASE iSENSE också användas med den efterföljande stolen DUALFIX iSENSE som passar när barnet är redo för en större stol. Efter bilturen tar du enkelt ut babyskyddet och fäster det direkt på din SMILE III barnvagn med ett enkelt klick. Vid resor med allmänna kommunikationsmedel eller ute på promenad har babyn det bekvämt och mysigt i den plana SMILE III liggdelen.

LÄS MER


SMILE III – COMFORT PLUS iSENSE

För mer komfort kan du uppgradera paketet med BABY-SAFE iSENSE. 


BABY-SAFE iSENSE kombinerar toppmodern säkerhet med förstklassig innovation när det gäller komfort, både för dig och ditt barn. Babyskyddet är utrustad med omsorgsfullt utplacerad belysning som tänds och släcks automatiskt för att förenkla installationen i bilen eller på en barnvagn. Babyskyddet följer din baby från födseln upp till 15 månader och installeras enkelt på FLEX BASE iSENSE eller på en barnvagn, som t.ex. SMILE III. Justerbara, mysiga sittpositioner säkerställer att alla resor blir lika ergonomiska som säkra.

LÄS MER

SMILE III - COMFORT BUNDLE

Comfort-paketet är ett resesystem i tre delar med den helt nya BABY-SAFE 3 i-SIZE. BABY-SAFE 3 i-SIZE tas enkelt ut ur bilen och sätts fast direkt på barnvagnschassit* med ett enkelt klick. Comfort-paketet innefattar även en komplett SMILE III. Liggdelen till SMILE III erbjuder en skyddad, bekväm och plan liggposition för babyn. SMILE III med sittdel ger en smidig och skön promenad i all typ av terräng tack vare den dubbla fjädringen. 

LÄS MER


SMILE III - COMFORT iSENSE BUNDLE

För mer komfort kan du uppgradera paketet med BABY-SAFE iSENSE. 


BABY-SAFE iSENSE kombinerer avansert beskyttelse med enestående innovasjon i komfort, både for deg og ditt spedbarn. Den er utstyrt med nøye plasserte smarte lys som slås av og på automatisk for å forenkle monteringen i bilen eller på barnevognen. Babybilstolen følger med babyen din fra fødselen opp til 15 måneder og kan enkelt monteres på FLEX BASE iSENSE eller barnevogner som SMILE III. Justerbare, koselige liggestillinger sørger for ergonomiske og trygge reiser til enhver tid.

LÄS MER

SMILE III - ESSENTIAL BUNDLE

Essential-paketet innehåller allt du behöver för att kunna transportera ditt barn enkelt och säkert. Det passar direkt från födseln upp till 4-års ålder (22 kg). Ett smidigt travel system i två delar: SMILE III liggdel och SMILE III barnvagnschassi med sittdel. Liggdelen ger ditt barn gott om utrymme att växa och har en mjuk, mysig madrass som bidrar till en ergonomiskt korrekt liggposition under de första månaderna av ditt barns liv. Barnvagnen har en överlägsen dubbel fjädring som ser till att varje åktur blir skön och bekväm, oavsett terräng.

LÄS MER

SMILE III Barnvagnar
SMILE III Liggdel
BABY-SAFE 3 i-SIZE
BABY-SAFE iSENSE
FLEX BASE iSENSE

SMILE in all Situations

Provkör SMILE III i en butik nära dig