PROTECTING DREAMS

Ni har redan tagit tusentals steg tillsammans. I 9 månader har du burit och skyddat det mest värdefulla – ditt barn. Från dag ett finns Britax Römer vid din sida med produkter utvecklade för att ni ska känna er trygga på den fantastiska resan som väntar. Hos oss hittar du barnvagn, babyskydd och accessoarer som ger största möjliga säkerhet och bekvämlighet, både på barnvagnspromenaden och under bilresan. 

Barnvagnspaket med allt du behöver för din baby

Välj någon av våra smidiga barnvagnspaket till din SMILE III, och få ett värdefullt startpaket med komplett barnvagn samt babyskydd med bas för bilresan. Så att ni är redo för ankomsten av er nya familjemedlem! 

Visa barnvagnspaket

Bara det bästa är bra nog för din baby

Med BABY-SAFE 3 i-SIZE babyskydd behöver du aldrig oroa dig för ditt barns säkerhet eller välbefinnande. Det ergonomiskt utformade babyskyddet anpassar sig allt eftersom din baby växer. Kombinera med basen FLEX BASE för bästa komfort i bilen. 

LÄS MER OM BABY-SAFE 3 i-SIZE

Every day starts with a smile

SMILE III är Britax Römers ständiga bäst i test barnvagn. Två år i rad (2019 och 2020) har SMILE III blivit utsedd till bästa barnvagnen hos testsajten Bäst-i-test.se. SMILE III är utvecklad för att underlätta för dig som förälder och finns som flera smidiga paketlösningar där både barnvagn och babyskydd med bas ingår.

LÄS MER OM SMILE III

Click and go!

Låt din baby vila tryggt och bekvämt i babyskyddet under hela resan. När ni är framme flyttar du enkelt babyskyddet från basen i bilen till barnvagnens chassi. Liggdelen klickar du enkelt på och av efter behov. Allt utan extra adaptrar – enklare än så blir det inte! 

Provkör SMILE III i en butik nära dig

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE