Succévagnen SMILE III – testvinnare för andra året i rad!


SMILE III, testvinnare hos Bäst-i-test.se i kategorin duovagnar

Succévagnen SMILE III – testvinnare för andra året i rad!

SMILE III, testvinnare hos Bäst-i-test.se i kategorin duovagnar

Succévagnen SMILE III har blivit utsedd till bästa barnvagn och duovagn hos bäst-i-test.se – för andra året i rad! Precis som sina föregångare BRIO Smile och SMILE 2 behåller SMILE III sin plats på toppen av prispallen. Bäst-i-test.se/Pricerunner utför långtidstester av produkter i sin tilltänkta miljö. Testerna utförs av både erfarna experter inom området och i det här fallet även vanliga barnfamiljer. I det här testet har samtliga vagnar testats utifrån ett flertal viktiga aspekter, såsom sina egenskaper, funktioner, användning, design och pris. Det här är 5:e året i rad som en SMILE-vagn blir utsedd till testvinnare av den oberoende konsumenttest-sajten. I motiveringen kan man bland annat läsa:  

”Har man kört Britax Smile 2 kommer man direkt känna igen sig i Smile III – men också snabbt inse att allt har blivit lite bättre. Om det är någon duovagn som kan ta över efter omåttligt populära Smile 2 så är det utan tvekan Britax Smile III.”

Välj ett barnvagnspaket till din SMILE III och få komplett barnvagn, inklusive liggdel och sittdel, samt babyskydd med bas. Allt du behöver för en trygg första tid med din baby!

Bästa duovagn hos Bäst-i-test.se

Bästa duovagn hos Bäst-i-test.se

Bland fördelarna hos SMILE III lyfts bland annat:

  • Uppdaterad liggdel med memory-knappar
  • Förlängt ryggstöd och ökad maxvikt till 22 kg
  • Extra stor sufflett
  • Skön körkänsla tack vare den avancerade fjädringen
  • Stor varukorg
  • Smal design

Ett enastående resultat som återigen bevisar att SMILE är bästa barnvagnsvalet för blivande föräldrar.

Toppbetyg enligt barnvagnsexperten

Toppbetyg enligt barnvagnsexperten

Barnvagnsexperten och redaktören Anna Lavfors har dessutom publicerat en utförlig recension om SMILE III på sin blogg OmBarnvagnar.se, där hon även gjort en läsvärd jämförelse mellan SMILE 2 och SMILE III.

“Utan tvivel kommer Britax Smile 3 ta över den roll på barnvagnsmarknaden som Smile 2 innehar idag. Och jag tycker det är helt välförtjänt. Britax Smile 3 hör hemma på toppen av prispallen för riktigt prisvärda duovagnar.”