TESTER OCH UTMÄRKELSER


Våra barnsäkerhetsprodukter har älskats av föräldrar och belönats med mer än 2 075 säkerhets-, design- och konsumentpriser sedan 1966. Produkterna uppmärksammas kontinuerligt för sin överlägsna kvalitet, komfort och säkerhet, av allt från konsumentorganisationer och ledande medier till ledande designgrupper och priser som delas ut av allmänheten. Vi är så stolta över att skydda miljontals barn på vägarna varje dag med produkter som är älskade av så många anledningar.

LOVED for Safety

Det ligger i vårt DNA att upprätthålla högsta möjliga säkerhetsstandard och vi har varit pionjärer inom intern dynamisk testning. Idag driver vi försklassiga krocktestanläggningar för bilbarnstolar på tre kontinenter. Vi är omtyckta över hela världen för våra produkters säkerhet och för att vi skyddar det som är viktigast. Vårt starka arv som fordonsleverantör har lett till våra överlägsna tekniska kvaliteter. Våra bilbarnstolar genomgår några av de mest rigorösa externa och interna testerna i branschen.

LOVED for Design

Vi har upprepade gånger uppmärksammats för vår vackra produktdesign med prestigefyllda designpriser som Red Dot Design Award och IF Design Award. Våra produkter är kända för både form och funktion, vilket resulterar i enkla, eleganta skal och vackra tyger, färger och stilar. Dessutom designar och tillverkar vi bilbarnstolar för ledande bilmärken som Audi, Mercedes, Porsche, Volvo och Volkswagen.

LOVED by Nature

Vår filosofi är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till våra kunder, och att gå längre än lagstadgade standarder kräver. Vi gör flera rigorösa oberoende tester och kvalitetskontroller under tillverklingsprocessen för att säkerställa att våra sammarbetspartners lever upp till våra högt ställda krav. Vår kemiska och mekaniska testning av komponenter och tyger omfattar både lagstadgade riktlinjer och våra egna, ofta strängare, kvalitetskrav som våra produkter måste uppfylla. Vi har frivilligt åtagit oss att överträffa lagstiftningens krav på kemikalier som ftalater, PAH, formaldehyd och fenolföreningar i våra bilbarnstolar och barnvagnar.

VÅRA PRISBELÖNTA PRODUKTER

KIDFIX i-SIZE

LÄS MER

DUALFIX M PLUS

LÄS MER