Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Britax får tillökning i testvinnande sittvagnsfamilj: B-MOTION 3 PLUS

Malmö, 12 april 2018 – Trehjulingen BRITAX B-MOTION 3 PLUS är det senaste tillskottet i Britax testvinnande* sittvagnsfamilj B-MOTION PLUS.

Med denna flexibla vagn tar du dig enkelt fram på allt från slingriga skogsvägar till smala trottoarer. Det stora framhjulet med smidig svängmekanism gör den både stabil och lättmanövrerad. Hjulet kan även låsas i ett fast läge för att göra den enklare att styra i tuffare terräng. De tre hjulen är stora och luftfyllda vilket gör den enkel att hantera på alla typer av underlag. I kombination med den dubbla fjädringen blir åkturen skön och behaglig för barnet.

B-MOTION 3 PLUS är väldigt flexibel och enkel att anpassa efter just dina behov. Tack vare det justerbara fotstödet och ryggstödet med fullt liggläge kan du använda mjuklift till din baby i vagnen, och med hjälp av CLICK & GO®-adaptrarna, som ingår, fäster du enkelt en matchande liggdel eller valfritt babyskydd från Britax Römer på din vagn.

Sufflettpaketet, som köps till separat, innehåller en extra stor sufflett och finns i många, glada färger – ett enkelt sätt att förändra utseendet på din vagn och se till att den passar just din stil och dina behov. Suffletten har solskärm och solskydd UPF 50+ som ger ditt barn bra skydd i alla väder.

Med en enkel enhandsmanöver fäller du snabbt ihop vagnen och har den andra handen fri till barn, matkassar eller annat. B-MOTION 3 PLUS är försedd med ett automatiskt lås som ser till att den håller sig hopfälld tills du vill använda den igen. Vagnen står dessutom stadigt för sig själv så att klädseln inte nuddar marken och riskerar att bli smutsig.

Med ett par snabba knapptryck justerar du höjden på det greppvänliga handtaget så det blir precis lagom för den som rullar vagnen. Greppet mitt på handtaget gör den även enkel att styra med bara en hand.

För att se till att ditt barn alltid färdas säkert och bekvämt kan fempunktsselen med mjukt vadderade bröstdynor justeras i olika höjdlägen och anpassas efter ditt barns storlek – ända från födseln upp till 17 kg.

Oavsett om du planerar en lång dagsutflykt eller bara tänker uträtta några ärenden rymmer den generösa varukorgen allt du behöver: blöjor, extrakläder, leksaker och snacks likväl som matvarorna du nyss köpte i affären.

Bättre komfort och större flexibilitet: I B-MOTION 3 PLUS kombineras många bra funktioner, allt för att du ska få ut det mesta av din vagn.

Vagnen är tillgänglig i butik från och med april 2018. Den har ett svart chassi och svart basklädsel. Suffletten finns i hela 11 snygga färger: Cosmos Black, Flame Red, Lagoon Green, Ocean Blue, Sand Beige, Wine Red, Coral Peach, Olive Green, Black Denim, Blue Denim samt Olive Denim.

Liggdel, mjuklift och babyskydd finns att köpa som separata tillbehör. Klädseln är avtagbar och enkel att tvätta.

Rek försäljningspris: 3 299 SEK

*Råd & Rön utsåg ”familjemedlemmen” B-MOTION 4 PLUS till vinnare i 2017 års sittvagnstest.