Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Stor nykomling i BRITAX GO-familjen

Malmö, 1 juni 2016 – Britax Go-familjen växer och nu kommer BRITAX GO BIG. GO BIG har stora, punkteringsfria och svängbara framhjul som klarar både snö och terräng likaväl som innerstadens trånga trottoarer och skarpa svängar. GO BIG har en total viktkapacitet på 27 kilo och går att använda från att barnet är nyfött upp till 17 kilo. Vagnen lanseras i augusti 2016.

Snömodd, ojämna grusvägar, kullersten eller trottoarer? Med GO BIG kan inga underlag eller väder stoppa dig. Tack vare de stora framhjulen är vagnen idealisk för både vinter- och sommarpromenader, på landet och i stan.

 

 

 

Skönt och ombonat för babyn

GO BIG har fullt liggläge på sittdelen och kan användas med den nya mjukliften GO BIG SOFT CARRYCOT som är speciellt designad för GO BIG. Den lätta, smidiga mjukliften, och den lite rymligare liggdelen GO PRAMBODY, ger babyn en härligt mjuk och ombonad sovplats.

Sittdelen har steglös ryggfällning, från upprätt till fullt liggläge. Även fotstödet är justerbart så att den lilla knatten sitter bekvämt under hela promenaden. Selen är reglerbar i flera höjdlägen och kan anpassas till både det lilla och det lite större barnet

 

BRITAX GO BIG för små och stora äventyr, året om

 

 

 

De punkteringsfria däcken, den behagliga stötdämpningen och det höjdjusterbara handtaget gör promenaden till lekplatsen eller fiket till en njutning. Den stora varukorgen tar hela 10 kilo och har extra höga kanter, vilket gör vardagens matinköp och utflykter ännu enklare.

Hopfällningen sker smidigt med sitsen åt bägge håll och 3M Scotchlite-reflexerna gör att vagnen syns i höst- och vintermörkret. Under kalla dagar kan du sätta fast en åkpåse i vagnens befintliga fästen. GO BIG gör vardagen smidigare, snyggare och tryggare och låter dig njuta av promenaden fullt ut!

GO BIG har svart chassi och kommer i fem färger: Cosmos Black, Flame Red, Steel Grey, Mineral Purple och Ocean Navy.

Rek. pris: 8495 SEK
Mjuklift GO BIG SOFT CARRYCOT (tillbehör): 1650 SEK
Liggdel GO PRAMBODY (tillbehör): 2600 SEK