Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Bra, bättre, GO BIG² – britax uppdaterar storsäljande barnvagnsfavorit

Britax GO BIG tillhör de mest populära barnvagnarna på marknaden och körs av bland annat Ebba von Sydow, Lina Thomsgård, Malin Wollin och SVT:s Malin Olsson. Nu lanserar Britax GO BIG2 med flera uppdateringar och designnyheter*.

Tre nya färger

Dynamic Grey och Oxford Navy heter Britax två nya limited edition-färger på GO BIG2. I dessa utföranden har både dragkedjor och sufflettens innertyg kontrasterande färger, detsamma gäller vagnens liggdel medan varukorgen matchar vagnens yttertyg. Vagnarna i limited edition-utgåvorna har dessutom quiltade madrasser. Dynamic Grey är en kombination av den populära färgen Grey Melange och uppfriskande gröna detaljer, medan Oxford Navy är melerad marinblå med sobert vinröda detaljer.

Britax GO² BIG Dynamic Grey

Britax GO² BIG Oxford Navy

En ytterligare färg är Graphite Melange som blir en ny standardfärg och kan fås på sittdel, liggdel samt skötväska.

Britax GO² BIG Dynamic Grey Britax GO² BIG Oxford Navy

Nya färger på chassit

Ett nytt svart chassi i sobert matt utförande lanseras tillsammans med färgen Graphite Melange. Till GO BIG2 i färgen Grey Melange samt Oxford Navy finns nu också ett vitt chassi som alternativ.

Hjulen på GO BIG2 får en ny lätt look med vit dekor.

Britax GO² BIG Dynamic Grey

Det ergonomiska handtaget kommer i konstläder med dekorsöm. Ett handtagsöverdrag i samma material går att köpa till som en separat accessoar till tidigare modeller.

Britax GO² BIG Dynamic Grey

Den uppdaterade liggdelen, GO PRAMBODY, har en skyddande solkeps med UPF 50 +, smidigt liggdelslock med blixtlås för enkel access, sufflett mot väder och vind samt bärhandtag. En extra magnet vid fotändan har adderats för att hålla liggdelslocket ännu bättre på plats. Magnetfästen innebär också att det ljudlöst går att ta av och sätta på liggdelslocket, utan att riskera att väcka det sovande barnet.

Britax GO² BIG Dynamic Grey

*Uppdateringar görs också på GO BIGs populära föregångare BRITAX GO NEXT.

Rek försäljningspris BRITAX GO BIG2:
Chassi samt sittdel från 7 999 SEK
Liggdel från 2 899 SEK
Mjuklift från 1 650 SEK
Rek försäljningspris BRITAX GO NEXT (säljs i ett paket med chassi, sitt- och liggdel): 10 900 SEK