Pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Vinternyheter från Britax Römer

7 november 2018 – Lagom till vintern lanserar Britax Römer värmande nyheter på både produkt- och färgfronten. Här presenterar vi ett par favoriter!

juk och skön åkpåse för bilstolen

Den nya åkpåsen för babyskydd och bilbarnstolar håller de allra minsta varma under kalla vinterdagar. Åkpåsen är specifikt designad för Britax Römers bilbarnstolar och har dessutom krocktestats tillsammans med bilbarnstolarna. Finns i tre olika färger och passar babyskyddet BABY-SAFE i-SIZE samt bilbarnstolen SWINGFIX i-SIZE. Lanseras under hösten 2018.

Åkpåsen i färgen Crystal Black

Åkpåsen i färgen Crystal Black

BRITAX GO BIG2 med det lilla extra

Ett snyggt cognac-färgat handtag i lyxig läderkänsla lanseras nu på Britax Römers populära barnvagn GO BIG2 i färgen Graphite Melange. Ett svart dito lanseras på den nya färgen Sand Melange – en varm och neutral färg. Finns i butik i slutet av november 2018.

GO BIG2 i färgen Graphite Melange & Sand Melange

GO BIG2 i färgen Graphite Melange & Sand Melange

Lyxig accessoar till bäst-i-test-vinnaren BRITAX SMILE 2

Den som redan har Britax prisbelönta barnvagn SMILE 2 kan nu köpa till ett överdrags-set i läderimitation i cognac eller svart för både handtag och bygel.

Dessutom lanseras SMILE 2 i två nya färger: Wine Red Denim och Khaki Denim. Finns i butik i vinter.

SMILE 2 i färgen Blue Denim

SMILE 2 i färgen Blue Denim

Skönare semester med BRITAX HOLIDAY2

BRITAX omtyckta resevagn BRITAX HOLIDAY2 får viloläge och ett integrerat fotstöd, vilket gör promenaden på semestern ännu skönare för barnet. Tack vare sitt kompakta format och sin vikt på bara 5,4 kg är BRITAX HOLIDAY2 perfekt att ta med på resan. En väska att packa ner vagnen i samt ett regnskydd går att köpa som tillbehör. Dessutom lanseras BRITAX HOLIDAY2 i två nya färger, Wine Red och Navy Blue. Även BRITAX HOLIDAY DOUBLE kommer i färgen Navy Blue. Finns i butik i slutet av januari 2019.

HOLIDAY2 i färgen Wine Red & Navy Blue

BRITAX HOLIDAY2 i färgen Wine Red & Navy Blue

Ny premiumstol för de lite större barnen – KIDFIX III M

Det senaste tillskottet i Britax Römers prisbelönta KIDFIX-serie heter KIDFIX III M. Med ergonomisk design och ännu generösare sittutrymme gör KIDFIX III M åkturen ännu bekvämare för barnet. Britax Römers säkerhetsfunktion SecureGuard håller midjebältet på plats över barnets bäckenben, medan sidokrockskyddet SICT ger ett maximalt skydd vid en eventuell sidokrock. KIDFIX III M passar de lite större barnen som i denna stol åker tryggt och skönt ända upp till 12 år.

KIDFIX III M i färgen Moonlight Blue & Cosmos Black

KIDFIX III M i färgen Moonlight Blue & Cosmos Black

Special Edition-textil på babyskydd och bilbarnstolar

De nya special-edition-färgerna Letter Design och Comic Fun finns tillgängliga på bland annat BABY-SAFE2 i-SIZE, KIDFIX III M samt åkpåsen för babyskydd och bilbarnstol. Finns i butik i november.

BABY-SAFE i-SIZE2 i färgen Letter Design & Comic Fun

BABY-SAFE i-SIZE2 i färgen Letter Design & Comic Fun

Nya färgtoner i både grått och svart

Grey Marble är en ny, grå färg i kraftig, melerad textil som lanseras på bland annat SWINGFIX M i-SIZE, BABY-SAFE2 i-SIZE och på Britax Römers omtyckta åkpåse för barnvagnar, SHINY Åkpåse.

Crystal Black heter den nya färgen med ett ljust, geometriskt mönster på klassiskt svart bakgrund. Den finns på ett urval bilbarnstolar samt på den nya åkpåsen för babyskydd och bilbarnstol.

SWINGFIX M i-SIZE i färgen Crystal Black

SWINGFIX M i-SIZE i färgen Crystal Black

Rek försäljningspris:

BRITAX GO BIG2:
Chassi samt sittdel: från 7995 SEK
Liggdel: från 2895 SEK
Mjuklift: från 1650 SEK

BRITAX SMILE 2:
Chassi samt sittdel: från 6995 SEK
Liggdel: från 1995 SEK
MMjuklift: 995 SEK
Överdrags-set i läderimitation: 495 SEK

BRITAX HOLIDAY2: 1995 SEK
Väska: 299 SEK
Regnskydd: 199 SEK

BRITAX HOLIDAY DOUBLE: 2795 SEK
KIDFIX III M: från 2795 SEK
BABY-SAFE i-SIZE2: från 1895 SEK
SWINGFIX M i-SIZE: från 5695 SEK