Monteringsset för flyg - BABY-SAFE 5Z2 / 3 i-SIZE / iSENSE

REDO FÖR START

Tillgänglig för dessa produkter:

BABY-SAFE 5Z, BABY-SAFE 3 i-SIZE, BABY-SAFE iSENSE

Är det dags att åka på er första flygresa tillsammans? Med hjälp av monteringssetet installerar du enkelt din BABY-SAFE 5Z / BABY-SAFE 3 i-SIZE / BABY-SAFE iSENSE ombord med planets säkerhetsbälte. Setet innehåller en klämma som hjälper till att reducera längden på flygplanets säkerhetsbälte och säkerställa en korrekt installation. När det gäller ditt barns komfort och säkerhet flyger ni båda på hög nivå.

Installationen är korrekt och säker när bältesspännet på flygplanets säkerhetsbälte sitter tryggt mellan bältesstyrningarna och inte vidrör sidorna på BABY-SAFE 5Z / BABY-SAFE 3 i-SIZE / BABY-SAFE iSENSE.

Om flygplanets säkerhetsbälte vidrör sidorna på BABY-SAFE 5Z / BABY-SAFE 3 i-SIZE / BABY-SAFE iSENSE ska monteringssetet för flyg användas för att reducera längden på planets säkerhetsbälte och säkerställa att bältesspännet på flygplanets säkerhetsbälte är i rätt position.

(se användarguiden för fullständiga instruktioner)

Recensioner

Frågor och svar

Vi har för tillfället längre svarstid än normalt men vi återkommer till dig så fort vi kan. Med vänlig hälsning, ditt Britax Römer team